ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ
BOOKS


ΤΟ ΕΡΓΟ

Η ΙDEAS4U σχεδιάζει εξώφυλλα για λογοτεχνικά βιβλία και αναλαμβάνει την επιμέλειά τους, τη σελιδοποίηση και την εκτύπωσή τους.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η Ideas4u συνεργάτηκε με την εκδοτική εταιρία Ταξιδευτής για τη σελιδοποίση βιβλίων της και τη δημιουργία εξωφύλλων.

Σχεδιασμoς βιβλιων - επιμελεια, σελιδοποιηση, εξωφυλλο, επιλογη μεγεθους, εκτυπωση

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Τα βιβλία είναι μια μεγάλη αγάπη της Ideas4u. Ο σχεδιασμός ενός λογοτεχνικού βιβλίου, μιας ποιητικής συλλογής, ενός παιδικού βιβλίου ή ενός λευκώματος, μιας μελέτης ή ενός ετήσιου απολογισμού εταιρίας είναι για μας μια σχεδιαστική πρόκληση. Δίνοντας σημασία στη λεπτομέρεια, σχεδιάζουμε το βιβλίο σας, σεβόμενοι το ύφος, το περιεχόμενο και την αισθητική τόσο του συγγραφέα, όσο και του αναγνώστη.

Για τη δημιουργία ενός βιβλίου, είναι απαραίτητος ο συντονισμός διαφόρων ειδικοτήτων. Το κείμενό σας περνάει από επιμέλεια για ορθογραφικό και συντακτικό έλεγχο, αλλά και για να διορθωθούν τα εκφραστικά λάθη. Γίνεται το στήσιμο του βιβλίου γραφιστικά, τόσο του εσωτερικού περιεχομένου όσο και του εξωφύλλου.

Θα συζητήσουμε μαζί σας για το κατάλληλο σχήμα και μέγεθος. Θα προτείνουμε γραφιστικές λύσεις που θα αναδείξουν τα κείμενά σας. Θα σχεδιάσουμε ένα εμπνευσμένο εξώφυλλο. Θα διαλέξουμε χαρτιά και οι έμπειροι τυπογράφοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε θα εκτυπώσουν το βιβλίο σας με ακρίβεια.

Είτε πρόκειται για ένα αντίτυπο, είτε για πολλά, αν σας ενδιαφέρει η αυτοέκδοση, η Ideas4u θα εργαστεί με την ίδια φροντίδα για να δημιουργήσουμε μαζί ένα ωραίο έργο.

error: Content is protected !!